
Urządzenia i Akcesoria
Spinach and feta muffins
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing40 g
-
fresh English spinach130 g
-
sun-dried tomatoes40 g
-
yoghurt100 g
-
eggs2
-
rice bran oil30 g
-
water60 g
-
brown rice flour (see Tips)80 g
-
gluten free cornflour30 g
-
buckwheat flour (see Tips)20 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
Danish feta cut into pieces (approx. 1 cm)80 g
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
274 kcal /
1151.3 kJ
Białko
8.3 g
Tłuszcz
16.5 g
Węglowodany
21.9 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Sód
560.5 mg