Urządzenia i Akcesoria
Spinach and feta muffins
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing40 g
-
fresh English spinach130 g
-
sun-dried tomatoes40 g
-
yoghurt100 g
-
eggs2
-
rice bran oil30 g
-
water60 g
-
brown rice flour (see Tips)80 g
-
gluten free cornflour30 g
-
buckwheat flour (see Tips)20 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
Danish feta cut into pieces (approx. 1 cm)80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
560.5 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
1151.3 kJ /
274 kcal
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
21.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini banana loaf
1 godz. 45 min
Ham and cheese quinoa muffins
1 godz. 30 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 min
Coriander turmeric chicken bites (Toddlers and beyond)
40 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Pumpkin pie porridge
20 min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 godz.
Buckwheat bread
2 godz. 5 min
Zucchini pistachio loaf
1 godz. 30 min
Healthy banana bread
1 godz. 15 min