Urządzenia i Akcesoria
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions
Składniki
Coriander chilli sauce
-
garlic clove1
-
fresh green chillies deseeded if preferred1
-
fresh coriander leaves and stems2 sprigs
-
extra virgin olive oil50 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
ground cumin to taste1 tsp
-
ground sea salt1 pinch
Frittata
-
red onion cut into halves100 g
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
zucchini cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
sweet potato cut into pieces (3-4 cm)250 g
-
eggs6
-
ground sea salt1 tsp
-
feta cheese50 g
-
pepita seeds toasted (optional)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
587 mg
Białko
17.3 g
Kalorie
1711 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
30.6 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
15.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean vegetable bake
50 Min
Ham and cheese quinoa muffins
1 Std. 30 Min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 Std.
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 Min
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 Std. 5 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 Min
Pulse and pumpkin curry
30 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.