Urządzenia i Akcesoria
Beetroot, feta and spinach quiche
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
buckwheat groats200 g
-
salt1 pinch
-
unsalted butter chilled and cut into pieces100 g
-
water45 g
-
plain flour for dusting
Filling
-
brown onion cut into halves100 g
-
garlic clove1
-
raw beetroot peeled and cut into quarters250 g
-
eggs5
-
full cream milk400 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
fresh spinach leaves torn into pieces50 g
-
feta cheese cut into pieces (1 cm)100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
285.8 mg
Białko
12.5 g
Kalorie
1323 kJ /
315 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Cheese and spring onion galette
1 godz. 15 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Spinach and feta galette
1 godz. 50 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.