Urządzenia i Akcesoria
Beetroot, feta and spinach quiche
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
buckwheat groats200 g
-
salt1 pinch
-
unsalted butter chilled and cut into pieces100 g
-
water45 g
-
plain flour for dusting
Filling
-
brown onion cut into halves100 g
-
garlic clove1
-
raw beetroot peeled and cut into quarters250 g
-
eggs5
-
full cream milk400 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
fresh spinach leaves torn into pieces50 g
-
feta cheese cut into pieces (1 cm)100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
285.8 mg
Białko
12.5 g
Kalorie
1323 kJ /
315 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli salad
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Vegetarian quiche
1 Std. 55 Min
Leek quiche
1 Std. 20 Min
Pea and garden mint fritters
25 Min
Pear blueberry quinoa crumbles
35 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Mediterranean capsicums
2 Std.
Sweet potato and grain salad
1 Std. 30 Min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.