Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin tart
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra for greasing30 g
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)130 g
-
parsnip cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
cheddar cheese cut into pieces (3-4 cm)70 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
wholemeal plain flour40 g
-
chia seeds1 tbsp
-
poppy seeds2 tbsp
-
butternut pumpkin peeled and cut into pieces (3-4 cm)510 g
-
red onion cut into halves120 g
-
fresh red chilli trimmed and deseeded, if preferred (optional)1
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown sugar1 tbsp
-
water60 g
-
red wine vinegar20 g
-
dry white wine120 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
feta cheese crumbled120 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices1
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
eggs2
-
pouring (whipping) cream150 g
-
caraway seeds (optional)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
381.3 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
1417.1 kJ /
337.4 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Węglowodany
14.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 godz. 15 min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Zucchini slice
45 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 godz. 40 min