Pumpkin tart

Pumpkin tart

3.7 85 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 portions

Składniki

  • unsalted butter plus extra for greasing
    30 g
  • carrot cut into pieces (3-4 cm)
    130 g
  • parsnip cut into pieces (3-4 cm)
    100 g
  • cheddar cheese cut into pieces (3-4 cm)
    70 g
  • sea salt to taste
    1 - 2 pinches
  • wholemeal plain flour
    40 g
  • chia seeds
    1 tbsp
  • poppy seeds
    2 tbsp
  • butternut pumpkin peeled and cut into pieces (3-4 cm)
    510 g
  • red onion cut into halves
    120 g
  • fresh red chilli trimmed and deseeded, if preferred (optional)
    1
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • brown sugar
    1 tbsp
  • water
    60 g
  • red wine vinegar
    20 g
  • dry white wine
    120 g
  • dried bay leaf
    1
  • whole clove
    1
  • feta cheese crumbled
    120 g
  • spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices
    1
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    30 g
  • eggs
    2
  • pouring (whipping) cream
    150 g
  • caraway seeds (optional)
    1 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 381.3 mg
Białko 11.5 g
Kalorie 1417.1 kJ / 337.4 kcal
Tłuszcz 14.9 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 12.7 g
Węglowodany 14.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...