Urządzenia i Akcesoria
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
cauliflower cut into florets450 g
-
onion cut into halves80 g
-
fresh coriander leaves only7 sprigs
-
extra virgin olive oil4 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
curry powder (see Tip)2 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
canned cherry tomatoes no-added salt400 g
-
water120 g
-
canned chickpeas no-added salt, rinsed and drained400 g
-
natural yoghurt high protein (see Tip)140 g
-
boneless lamb leg steaks cut into pieces (2 cm)400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
628 mg
Białko
153 g
Kalorie
6100 kJ /
1460 kcal
Tłuszcz
53 g
Błonnik
25 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
83 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with almonds
45 min
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
Chicken and mushroom rice
45 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Apricot Chicken
35 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.