Wersje kompatybilne
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g cauliflower, cut into florets
- 80 g onion, cut into halves
- 7 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp curry powder (see Tip)
- ½ tsp ground cardamom
- ¼ tsp ground cloves
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g canned cherry tomatoes, no-added salt
- 120 g water
- 400 g canned chickpeas, no-added salt, rinsed and drained
- 140 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- 400 g boneless lamb leg steaks, cut into pieces (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 6100 kJ / 1460 kcal
- Białko
- 153 g
- Węglowodany
- 83 g
- Tłuszcz
- 53 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Błonnik
- 25 g
- Sód
- 628 mg
Alternatywne przepisy
Creamy beef curry
1h 15min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
All in one bowl bolognese
40min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter)
1u.
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min