
Urządzenia i Akcesoria
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
cauliflower cut into florets450 g
-
onion cut into halves80 g
-
fresh coriander leaves only7 sprigs
-
extra virgin olive oil4 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
curry powder (see Tip)2 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
canned cherry tomatoes no-added salt400 g
-
water120 g
-
canned chickpeas no-added salt, rinsed and drained400 g
-
natural yoghurt high protein (see Tip)140 g
-
boneless lamb leg steaks cut into pieces (2 cm)400 g
Wartości odżywcze na 4 portions
Kalorie
1460 kcal /
6100 kJ
Białko
153 g
Tłuszcz
53 g
Węglowodany
83 g
Błonnik
25 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Sód
628 mg