Urządzenia i Akcesoria
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 tbsp
-
dried macaroni pasta280 g
-
frozen peas150 g
-
Parmesan cheese20 g
-
cheddar cheese20 g
-
cottage cheese200 g
-
full cream milk60 g
-
water340 g
-
plain flour1 tbsp
-
mustard powder1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅓ tsp
-
broccoli cut into florets250 g
-
natural yoghurt80 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
cayenne pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
565.3 mg
Białko
23.2 g
Kalorie
1968 kJ /
470.4 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sugar-free strawberry pistachio slice
50 min
"Moussaka" bowl
45 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz.
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1 godz. 40 min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 min
High Protein Egg Bake
20 min
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
Macaroni carbonara
30 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min