Urządzenia i Akcesoria
Filo spinach slice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing50 g
-
slivered almonds100 g
-
tasty cheddar cheese cut into pieces50 g
-
brown onion cut into halves80 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
salted butter40 g
-
dried oregano1 tsp
-
cayenne pepper to taste1 - 2 pinches
-
nutmeg to taste1 - 2 pinches
-
eggs5
-
plain flour1 tbsp
-
feta cheese cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
frozen spinach leaves thawed and well drained (see Tips)500 g
-
lemon juice30 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
filo pastry5 sheets
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
894 mg
Białko
22 g
Kalorie
2512.5 kJ /
598.2 kcal
Tłuszcz
40.1 g
Błonnik
59.5 g
Tłuszcz nasycony
13.3 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Vegetarian sausage rolls
40 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Spinach and artichoke penne
1 godz. 5 min
Cheese and spring onion galette
1 godz. 15 min
Fresh tomato tart
40 min
Spinach and feta galette
1 godz. 50 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min