Urządzenia i Akcesoria
Filo spinach slice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing50 g
-
slivered almonds100 g
-
tasty cheddar cheese cut into pieces50 g
-
brown onion cut into halves80 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
salted butter40 g
-
dried oregano1 tsp
-
cayenne pepper to taste1 - 2 pinches
-
nutmeg to taste1 - 2 pinches
-
eggs5
-
plain flour1 tbsp
-
feta cheese cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
frozen spinach leaves thawed and well drained (see Tips)500 g
-
lemon juice30 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
filo pastry5 sheets
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
894 mg
Białko
22 g
Kalorie
2512.5 kJ /
598.2 kcal
Tłuszcz
40.1 g
Błonnik
59.5 g
Tłuszcz nasycony
13.3 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli chutney quesadillas
1 godz.
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1 godz. 20 min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 godz. 40 min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 godz. 20 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Fresh tomato tart
40 min
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Cheese and spring onion galette
1 godz. 15 min