Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 20 g mozzarella cheese, cut into cubes (3 cm)
- 2 slices bread, cut into pieces and slightly frozen
- 1 onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 3 anchovy fillets
- 1 tsp pickled capers, drained
- 20 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 30 g water
- 190 g red capsicum, cut into strips (2 cm) then strips cut into halves
- 130 g green capsicum, cut into strips (2 cm) then strips cut into halves
- 310 g zucchini, cut into pieces
- 4 yellow squash, cut into quarters
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained
- 50 g pitted green Sicilian olives
- 100 g feta cheese, cut into cubes
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3739 kJ / 890 kcal
- Białko
- 49.3 g
- Węglowodany
- 66.2 g
- Tłuszcz
- 42 g
- Błonnik
- 26.7 g
Alternatywne przepisy
Vegetable lasagne
1h 35min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Vegetarian quiche
1 Std. 55 Min
Mediterranean carrot fritters
1 Std.
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Sweet potato and grain salad
1 Std. 30 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.