Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean vegetable bake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)40 g
-
mozzarella cheese cut into cubes (3 cm)20 g
-
bread cut into pieces and slightly frozen2 slices
-
onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
anchovy fillets3
-
pickled capers drained1 tsp
-
olive oil20 g
-
dried oregano1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
canned crushed tomatoes400 g
-
water30 g
-
red capsicum cut into strips (2 cm) then strips cut into halves190 g
-
green capsicum cut into strips (2 cm) then strips cut into halves130 g
-
zucchini cut into pieces310 g
-
yellow squash cut into quarters4
-
canned chickpeas rinsed and drained400 g
-
pitted green Sicilian olives50 g
-
feta cheese cut into cubes100 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
49.3 g
Kalorie
3739 kJ /
890 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
26.7 g
Węglowodany
66.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Vegetable chilli
50 min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.