Urządzenia i Akcesoria
Broccoli mustard pasties
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 portions
Składniki
Quick puff pastry
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen300 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
chilled water140 g
Broccoli mustard pasties
-
cheddar cheese cut into cubes (3-4 cm)180 g
-
mozzarella cheese cut into cubes (3-4 cm)150 g
-
brown onion cut into halves80 g
-
garlic clove1
-
swede peeled and cut into quarters100 g
-
olive oil20 g
-
English mustard plus extra to serve1 tsp
-
Dijon mustard plus extra to serve2 tsp
-
broccoli broken into florets300 g
-
salt to taste1 pinch
-
egg lightly beaten1
-
poppy seeds3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
649.5 mg
Białko
22.2 g
Kalorie
3275.5 kJ /
779.8 kcal
Tłuszcz
59.3 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
36.3 g
Węglowodany
38.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Vegetarian sausage rolls
40 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Silverbeet and mushroom calzone
2 godz.
Chilli chutney quesadillas
1 godz.
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min
Lentil bolognese
30 min