Urządzenia i Akcesoria
Broccoli mustard pasties
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 portions
Składniki
Quick puff pastry
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen300 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
chilled water140 g
Broccoli mustard pasties
-
cheddar cheese cut into cubes (3-4 cm)180 g
-
mozzarella cheese cut into cubes (3-4 cm)150 g
-
brown onion cut into halves80 g
-
garlic clove1
-
swede peeled and cut into quarters100 g
-
olive oil20 g
-
English mustard plus extra to serve1 tsp
-
Dijon mustard plus extra to serve2 tsp
-
broccoli broken into florets300 g
-
salt to taste1 pinch
-
egg lightly beaten1
-
poppy seeds3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
649.5 mg
Białko
22.2 g
Kalorie
3275.5 kJ /
779.8 kcal
Tłuszcz
59.3 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
36.3 g
Węglowodany
38.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil moussaka
3h 30min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Vegetarian sausage rolls
40min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Pumpkin tart
2h 15min
Mashed pea and corn slice
40min
Vegetable pilaf
1h
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Black bean enchiladas
1h 20min