Urządzenia i Akcesoria
Minestra di fave con cicoria
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
2 porzioni
Składniki
-
400 g di acqua
-
180 g di fave secche bianche, lasciate in ammollo in acqua fredda per 12 ore
-
300 g di cicoria (o tarassaco)
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe
-
20 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
-
20 g di olio extravergine di oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
172.1 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
1216.2 kJ /
290.7 kcal
Tłuszcz
20.9 g
Błonnik
12.8 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pettole pugliesi
3 godz.
Calzone pugliese alle cipolle
2 godz. 30 min
Lampascioni e patate
1 godz. 15 min
Cavati con le fave
13 godz. 20 min
Pitta rustica salentina
1 godz. 40 min
Pasticcio altamurano
3 godz. 30 min
Pucce
7 godz.
Incapriata di fave e zucchine
6 godz.
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 min
Crema di fave al finocchietto
50 min
Ceci in umido
1 godz. 30 min
Cartellate
1 godz. 5 min