Urządzenia i Akcesoria
Pettole pugliesi
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz.
28 pezzi
Składniki
-
200 g di acqua
-
1 pizzico zucchero
-
5 g di lievito di birra fresco
-
250 g di farina tipo 00
-
5 g olio extravergine di oliva
-
5 g di sale
-
30 g di olive denocciolate (vedere consigli)
-
olio di arachidi
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
71 mg
Białko
1 g
Kalorie
145.4 kJ /
34.8 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3h 30min
Panzerotti
5h
Focaccia barese
2h 55min
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3h 20min
Pucce
7h
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min
Cartellate
1h 5min
Focaccia barese
4h
Minestra di fave con cicoria
50min
Pizza barese ai pomodorini
2h