Urządzenia i Akcesoria
Pettole pugliesi
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz.
28 pezzi
Składniki
-
200 g di acqua
-
1 pizzico zucchero
-
5 g di lievito di birra fresco
-
250 g di farina tipo 00
-
5 g olio extravergine di oliva
-
5 g di sale
-
30 g di olive denocciolate (vedere consigli)
-
olio di arachidi
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
71 mg
Białko
1 g
Kalorie
145.4 kJ /
34.8 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3 godz. 20 min
Pucce
7 godz.
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 godz. 30 min
Cartellate
1 godz. 5 min
Panzerotti
5 godz.
Minestra di fave con cicoria
50 min
Calzone pugliese alle cipolle
2 godz. 30 min
Pasticciotti leccesi
1 godz. 15 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 godz. 20 min
Pizza barese ai pomodorini
2 godz.
Focaccia barese
4 godz.