Urządzenia i Akcesoria
Pucce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz.
8 pezzi
Składniki
-
250 g di acqua
-
5 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
1 cucchiaino zucchero
-
250 g farina tipo 0
-
250 g di farina di semola di grano duro
-
30 g olio extravergine di oliva
-
1 cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
290.7 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
1470 kJ /
351.1 kcal
Tłuszcz
4.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
66.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3 godz. 20 min
Calzone
2 godz. 50 min
Cartellate
1 godz. 5 min
Pasticcio altamurano
3 godz. 30 min
Pizzi leccesi
6 godz.
Panzerotti
5 godz.
Taralli pugliesi
1 godz. 15 min
Calzone pugliese alle cipolle
2 godz. 30 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 godz. 20 min
Pizza barese ai pomodorini
2 godz.
Pettole pugliesi
3 godz.