Pasticcio altamurano

Pasticcio altamurano

4.6 10 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
10 porzioni

Składniki

Impasto
  • di acqua
    380 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • di semola rimacinata di grano duro
    500 g
  • di sale
    1 cucchiaino
Ripieno
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di cipolle lunghe tipo Sponsali, a striscioline
    1000 g
    1000 g di porri, a striscioline
  • di baccalà ammollato e dissalato a tocchetti
    500 g
  • acciughe sotto sale
    3
  • olive nere denocciolate
    10
Terminare la preparazione
  • farina q.b.
  • olio extravergine di oliva q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 361 kcal / 1511 kJ
Białko 20.6 g
Tłuszcz 8.8 g
Węglowodany 49.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...