Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di acqua
- 100 g di aceto bianco
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di cipolline tipo lampascioni
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di olio di semi di mais
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (2 cm circa)
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3307.6 kJ / 790 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 24.5 g
- Tłuszcz
- 75.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.5 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 3667.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minestra di fave con cicoria
50 min.
Cime di rapa stufate
55 Min
Cicorie stufate
35 Min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min.
Peperoni in agrodolce
30 Min
Cartellate
1u. 5min
Salsiccia e cardoncelli
55 Min
Incapriata di fave e zucchine
6sa
Fave al guanciale
35 Min
Cozze ripiene alla pugliese
1 Std. 25 Min
Calzone pugliese alle cipolle
2óra 30p
Involtini di cotica al sugo
1u. 10min