Ceci in umido

Ceci in umido

4.3 253 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di cipolla bianca in quarti
  • 1 spicchio di aglio senz'anima
  • 100 g di pomodori pelati sgocciolati e in quarti
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino colmo di sale
  • 1 cucchiaino di rosmarino secco in polvere
  • 1 cucchiaino di foglie di alloro secche tritate
  • 280 g di ceci secchi ammollati in acqua per il tempo indicato sulla confezione
  • 1000 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 15.3 g
Kalorie 1556 kJ / 372 kcal
Tłuszcz 19.7 g
Błonnik 10 g
Węglowodany 35.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...