Urządzenia i Akcesoria
Turkey and lemon aioli wraps
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
Lemon and caper aioli
-
garlic clove1
-
lemon zest3 pieces
-
pickled capers drained12
-
egg yolks2
-
Dijon mustard2 tsp
-
lemon juice1 - 2 tsp
-
grapeseed oil250 g
-
sea salt1 pinch
Turkey wraps
-
water500 g
-
skinless turkey breast cut into strips (3-4 cm)200 g
-
salt plus extra to taste1 pinch
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
grated lemon zest no white pith1 - 2 tsp
-
tortillas2
-
rocket leaves20 g
-
Lebanese cucumber (approx .30 g), peeled into ribbons½
-
carrot (approx. 30 g), peeled into ribbons½
-
radishes cut into thin slices1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
332.8 mg
Białko
26.8 g
Kalorie
5797.1 kJ /
1385.6 kcal
Tłuszcz
136.7 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
15.4 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb and feta meatballs
30 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Chicken pizzaiola
50 min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 min
Poached eggs with hollandaise
40 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Tuna avocado bowl
45 min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Thai chicken wraps
40 min