Turkey and lemon aioli wraps
TM6 TM5

Turkey and lemon aioli wraps

4.3 (14 ocen)

Składniki

Lemon and caper aioli

  • 1 garlic clove
  • 3 pieces lemon zest
  • 12 pickled capers, drained
  • 2 egg yolks
  • 2 tsp Dijon mustard
  • 1 - 2 tsp lemon juice
  • 250 g grapeseed oil
  • 1 pinch sea salt

Turkey wraps

  • 500 g water
  • 200 g skinless turkey breast, cut into strips (3-4 cm)
  • 1 pinch salt, plus extra to taste
  • 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
  • 1 - 2 tsp grated lemon zest, no white pith
  • 2 tortillas
  • 20 g rocket leaves
  • ½ Lebanese cucumber (approx .30 g), peeled into ribbons
  • ½ carrot (approx. 30 g), peeled into ribbons
  • 1 - 2 radishes, cut into thin slices

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
5797.1 kJ / 1385.6 kcal
Białko
26.8 g
Węglowodany
17.2 g
Tłuszcz
136.7 g
Tłuszcz nasycony
15.4 g
Błonnik
3 g
Sód
332.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy