Urządzenia i Akcesoria
Crunchy seeded broccoli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)40 g
-
sunflower seeds1 tbsp
-
linseeds (flaxseeds) (flaxseeds)1 tbsp
-
coconut flour20 g
-
sumac1 tbsp
-
dukkah (optional - see Tips)2 tbsp
-
eggs2
-
broccoli cut into florets350 g
-
olive oil spray
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
367.2 mg
Białko
10 g
Kalorie
709.3 kJ /
167.7 kcal
Tłuszcz
11.9 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 godz. 50 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 godz. 45 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Zucchini pistachio loaf
1 godz. 30 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Spinach and feta muffins
40 min
Ham and cheese quinoa muffins
1 godz. 30 min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1 godz. 30 min
Coconut and beetroot balls
40 min
Carrot cake bliss balls
40 min