Urządzenia i Akcesoria
Mixed tomato and labne salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz. 20 min
8 portions
Składniki
Labne
-
natural yoghurt500 g
Dressing
-
garlic clove1
-
dried mixed herbs2 tsp
-
honey50 g
-
wholegrain mustard30 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
apple cider vinegar60 g
-
olive oil120 g
Salad
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
sunflower seeds2 tsp
-
sea salt flakes plus extra to taste1 tsp
-
Roma tomatoes cut into thick slices500 g
-
heirloom tomatoes cut into slices, or cherry tomatoes, cut into halves500 g
-
pitted green Sicilian olives cut into slices60 g
-
red onion cut into thin slices¼
-
rocket or fresh baby spinach leaves120 g
-
snow pea sprouts30 g
-
fresh basil leaves only4 - 5 sprigs
-
ground black pepper to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
570.2 mg
Białko
8 g
Kalorie
1272 kJ /
303 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed greens with lemon feta
20 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min
Baked artichoke dip
35 min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Chunky basil pesto dip
10 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Fresh fennel salad
10 min
Guacamole
10 min