Urządzenia i Akcesoria
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 portions
Składniki
Avocado whip
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
soft feta cut into pieces80 g
-
avocado flesh only200 g
-
lemon juice to taste½ - 1 tbsp
-
ground coriander¼ tsp
-
ground black pepper to taste
Seedy spelt bread
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
filtered water280 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
coconut sugar1 tsp
-
white spelt flour plus extra for dusting500 g
-
hemp seeds (see Tips)2 tbsp
-
flaxseeds (linseeds), plus extra for sprinkling1 tbsp
-
pepitas plus extra for sprinkling2 tbsp
-
milk of choice, for brushing (see Tips)
-
micro herbs for garnish (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1055.5 kJ /
251.3 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
25.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot latte (Post-natal)
15 min
Coconut and maca hot chocolate
24 godz. 15 min
Creamy coconut yoghurt
18 godz.
Eat your veggie gardens
15 min
Coconut and cinnamon teff porridge
30 min
Spelt and buckwheat tortillas with chilli con carne
1 godz. 50 min
Vegan tiramisu
3 godz. 20 min
Zucchini pistachio loaf
1 godz. 30 min
Vegan custard
15 min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50 min
Apricot and carrot bliss balls
1 godz. 20 min
Pumpkin pancakes
1 godz. 35 min