Urządzenia i Akcesoria
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 portions
Składniki
Avocado whip
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
soft feta cut into pieces80 g
-
avocado flesh only200 g
-
lemon juice to taste½ - 1 tbsp
-
ground coriander¼ tsp
-
ground black pepper to taste
Seedy spelt bread
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
filtered water280 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
coconut sugar1 tsp
-
white spelt flour plus extra for dusting500 g
-
hemp seeds (see Tips)2 tbsp
-
flaxseeds (linseeds), plus extra for sprinkling1 tbsp
-
pepitas plus extra for sprinkling2 tbsp
-
milk of choice, for brushing (see Tips)
-
micro herbs for garnish (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1055.5 kJ /
251.3 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
25.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spelt Margherita pizza
2 godz.
Zucchini pistachio loaf
1 godz. 30 min
Crunchy seeded broccoli
40 min
Pumpkin pie porridge
20 min
Buckwheat mushroom tartlets
1 godz. 45 min
Coconut oat biscuits
45 min
Chocolate and nut biscuits
55 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 godz.
Gluten free Mediterranean bread
1 godz. 35 min
Zucchini banana loaf
1 godz. 45 min
Buckwheat and almond slider buns
1 godz. 15 min