Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower flammkuchen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
Parmesan cut into pieces (approx. 3 cm)50 g
-
cauliflower cut into small florets (approx. 3 cm)350 g
-
salt¾ tsp
-
eggs2
-
ground black pepper¼ tsp
-
nutmeg2 pinches
-
sour cream4 tbsp
-
red onion cut into rings½
-
bacon cut into cubes100 g
-
fresh chives or spring onions/shallots, finely sliced, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1062.9 mg
Białko
15.7 g
Kalorie
903.5 kJ /
215.1 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chia coconut bread
2 godz. 40 min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30 min
Keto bread rolls
1 godz. 15 min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 min
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Zucchini lasagne
1 godz. 30 min
Asparagus salad with tomatoes and goat's cheese
20 min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 godz.
Ricotta and polenta chips
2 godz. 20 min
No potato salad
20 min
Keto Cauliflower Breadsticks
55 min