Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower flammkuchen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
Parmesan cut into pieces (approx. 3 cm)50 g
-
cauliflower cut into small florets (approx. 3 cm)350 g
-
salt¾ tsp
-
eggs2
-
ground black pepper¼ tsp
-
nutmeg2 pinches
-
sour cream4 tbsp
-
red onion cut into rings½
-
bacon cut into cubes100 g
-
fresh chives or spring onions/shallots, finely sliced, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1062.9 mg
Białko
15.7 g
Kalorie
903.5 kJ /
215.1 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond and blueberry breakfast muffins
50 min
Baked blueberry and hazelnut cheesecake
27 godz.
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 min
Zucchini lasagne
1 godz. 30 min
Vegie crackers
12 godz. 10 min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 godz. 20 min
No potato salad
20 min
Nutty matcha balls
40 min
Beetroot and avocado eggs
88 godz.
Rise and shine cereal clusters
30 min
Duck confit with lentil & orange salad
15 godz. 40 min
Keto bread rolls
1 godz. 15 min