Urządzenia i Akcesoria
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Yoghurt tahini sauce
-
cold water50 g
-
garlic cloves2
-
lemon juice40 g
-
tahini100 g
-
natural pot set yoghurt, full fat400 g
-
salt½ tsp
Chicken and assembly
-
lemon zest only, no white pith1
-
garlic cloves10
-
olive oil plus extra for frying2 tbsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
chicken breast fillet cut into pieces (4-5 cm)1000 g
-
water800 g
-
pita breads (large)2
-
lemon juice120 g
-
pine nuts toasted20 g
-
fresh coriander leaves only, finely chopped5 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1812.8 mg
Białko
73.8 g
Kalorie
3458 kJ /
823.3 kcal
Tłuszcz
42.3 g
Błonnik
10.3 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
30.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Lentil purée (Moujadarra)
1 Std. 20 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Keine Bewertungen
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 Min
Spiced coriander prawns
25 Min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 Min
Samke harra
35 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 Min
Eggplant rotolo
1 Std. 40 Min
Bamia (okra and meat stew)
55 Min
Turkey and lemon aioli wraps
30 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min