Urządzenia i Akcesoria
Pork in green pepper and cognac sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
brown onions cut into halves2
-
garlic clove1
-
vegetable oil20 g
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
salt plus extra to season1 tsp
-
pork medallions (3 cm thick)800 g
-
cognac150 g
-
green peppercorns drained2 tsp
-
water600 g
-
stock paste of choice2 tsp
-
crème fraîche200 g
-
sweet paprika1 tsp
-
gluten free cornflour35 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
button mushrooms250 g
-
fresh chives finely sliced1 bunch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
914.4 mg
Białko
52.2 g
Kalorie
2081.7 kJ /
495.7 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Citrus seafood salad
1 godz.
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Inside-out chicken parmigiana
1 godz. 30 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 godz. 45 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Oysters Kilpatrick
15 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 godz.