Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Goat's cheese mousse
- 350 g fresh goat's cheese, softened
- 150 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp salt
- ground black pepper, to taste
Parmesan baskets
- 280 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- ½ Granny Smith apple, cut into matchsticks (see Tips)
- ½ raw beetroot, cut into small cubes (5 mm)
- 40 g walnuts, cut into pieces
- micro herbs, for garnishing (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 520.7 kJ / 124 kcal
- Białko
- 7.6 g
- Węglowodany
- 0.9 g
- Tłuszcz
- 9.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 264.9 mg
Alternatywne przepisy
Béarnaise sauce
10 min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min.
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Beef tapenade crostini
1h 40min
Asparagus tart with sour cream pastry
2h
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Leek and smoked salmon dip
55min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12h