Urządzenia i Akcesoria
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
24 pieces
Składniki
Goat's cheese mousse
-
fresh goat's cheese softened350 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to taste
Parmesan baskets
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)280 g
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
Granny Smith apple cut into matchsticks (see Tips)½
-
raw beetroot cut into small cubes (5 mm)½
-
walnuts cut into pieces40 g
-
micro herbs for garnishing (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
264.9 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
520.7 kJ /
124 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pavlova
6 godz.
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Summer ice cream cake
4 godz. 50 min
Tartare sauce
10 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1 godz. 35 min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 godz. 30 min
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11 godz. 30 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Berry and red wine trifle
4 godz. 50 min
Star anise and cinnamon syrup
45 min
Prune and orange stuffing
10 min