Huîtres en gelée citronnée

Huîtres en gelée citronnée

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 8 huîtres creuses
  • 400 g d'eau
  • 40 g d'échalotes
  • 10 g d'huile
  • 30 g de jus de citron
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 1 g d'agar-agar en poudre
  • aneth frais pour la finition
  • 1 citron caviar (opcjonalnie) les billes uniquement, pour la finition
    le zeste d'un citron jaune, pour la finition

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 79.5 mg
Białko 1.8 g
Kalorie 184 kJ / 44.3 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...