Huîtres en gelée citronnée

Huîtres en gelée citronnée

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • huîtres creuses
    8
  • d'eau
    400 g
  • d'échalotes
    40 g
  • d'huile
    10 g
  • de jus de citron
    30 g
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • d'agar-agar en poudre
    1 g
  • aneth frais pour la finition
  • citron caviar (opcjonalnie) les billes uniquement, pour la finition
    1
    le zeste d'un citron jaune, pour la finition

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 44.3 kcal / 184 kJ
Białko 1.8 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 2.5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Sód 79.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...