
Urządzenia i Akcesoria
Huîtres en gelée citronnée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
huîtres creuses8
-
d'eau400 g
-
d'échalotes40 g
-
d'huile10 g
-
de jus de citron30 g
-
de poivre moulu2 pincées
-
d'agar-agar en poudre1 g
-
aneth frais pour la finition
-
citron caviar (opcjonalnie) les billes uniquement, pour la finition1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
44.3 kcal /
184 kJ
Białko
1.8 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
2.5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Sód
79.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°40
44 Przepisy
Francja
Francja