Sardines à l'escabèche

Sardines à l'escabèche

4.1 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons nouveaux
    100 g
  • de carottes coupées en tronçons
    150 g
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de graines de coriandre
    1 c. à café
  • de vin blanc sec
    300 g
  • d'eau
    150 g
  • de vinaigre de cidre
    90 g
  • de fond de légumes
    2 cubes
  • tours de moulin à poivre 5 baies
    3
  • sardines fraîches entières, vidées et nettoyées levées en filets
    8
  • de ciboulette fraîche ciselés
    20 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 176 kcal / 732 kJ
Białko 10.3 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 5.8 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Sód 438.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...