Soupe de haricots blancs à la tomate et magret séché

Soupe de haricots blancs à la tomate et magret séché

2.4 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 55 min
4 portions

Składniki

  • de haricots blancs secs (type mogettes)
    280 g
  • d'ail pelée
    1 gousse
  • oignon pelé
    1
  • d'eau
    300 g
  • d'origan déshydraté
    1 c. à soupe
  • de piment d'Espelette
    ½ c. à café
  • feuille de laurier
    1
  • de tomates concassées en conserve
    400 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de magret de canard fumé en tranches
    90 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 325 kcal / 1363 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...