Soupe de haricots blancs à la tomate et magret séché

Soupe de haricots blancs à la tomate et magret séché

2.6 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 55 min
4 portions

Składniki

  • 280 g de haricots blancs secs (type mogettes)
  • 1 gousse d'ail pelée
  • 1 oignon pelé
  • 300 g d'eau
  • 1 c. à soupe d'origan déshydraté
  • ½ c. à café de piment d'Espelette
  • 1 feuille de laurier
  • 400 g de tomates concassées en conserve
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 90 g de magret de canard fumé en tranches

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 19 g
Kalorie 1363 kJ / 325 kcal
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...