Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de faisselle
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 50 g de mascarpone, très froid
- du sel
- 4 c. à café bombées d'œufs de saumon
- ½ botte de ciboulette fraîche
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 229 kJ / 55 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 7 g
Alternatywne przepisy
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55min
Rillettes de merlu et chorizo doux
12 godz.
Crème de lentilles au lard
3h 10 min.
Verrine de moules au céleri, crème de lait ribot au curry
1h
Soupe de melon au magret de canard
3u. 15min
Coulommiers aux figues, noisettes et miel
1h 20min
Beurre d'anchois
1 Std. 10 Min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15min
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2h 30min
Rillettes aux deux saumons
3 Std. 25 Min
Asperges sauce mousseline
1h