Fontainebleaux salés aux œufs de saumon

Fontainebleaux salés aux œufs de saumon

4.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • 300 g de faisselle
  • 250 g de crème liquide 30-40% m.g. bien froide
  • 50 g de mascarpone très froid
  • du sel
  • 4 c. à café bombées d'œufs de saumon
  • ½ botte de ciboulette fraîche
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2 g
Kalorie 229 kJ / 55 kcal
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...