
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de faisselle
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g. bien froide
- 50 g de mascarpone très froid
- du sel
- 4 c. à café bombées d'œufs de saumon
- ½ botte de ciboulette fraîche
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 55 kcal / 229 kJ
- Białko
- 2 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Węglowodany
- 3 g