
Urządzenia i Akcesoria
Salade rhubarbe-fraise et fromage blanc
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
de rhubarbe fraîche ou surgelée, coupée en tronçons300 g
-
de fraises coupées en morceaux et 6 pour la finition150 g
-
de sucre roux40 g
-
de crème liquide 35% m.g. très froide150 g
-
de fromage blanc 20 % m.g.300 g
-
de sucre en poudre50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
195.3 kcal /
819 kJ
Białko
5.2 g
Tłuszcz
10.5 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Sód
28.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°30
47 Przepisów
Francja
Francja