Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 2 c. à café de moutarde à l'ancienne
- 40 g de vinaigre balsamique
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
- 60 noix de pétoncle
- 1 mangue, coupée en cubes
- 80 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 185.7 kJ / 44.4 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 2.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 59.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cabillaud et risotto betterave-citronnelle
2小时 10 分钟
Brochettes de crevettes marinées au lait de coco
1h 20min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2小时 15 分钟
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1h 20min
Tartare saumon-saint-jacques et sauce aux herbes
40min
Escalope de veau, réduction à la fraise
30min
Pannacotta aux œufs de saumon
3hod.
Tartare de thon et gaspacho
20 Min
Verrine de saint-jacques au chou chinois
15 Min
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20 Min
Cabillaud sauce vanille, risotto aux agrumes
1 Std. 10 Min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min