Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 jaunes d'œufs
- 80 g de jus de pomélo rose
- 60 g de sucre en poudre
- 4 feuilles de brick
- 2 c. à soupe de graines de sésame noir
- 2 pomélos roses, en quartiers
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1239 kJ / 297 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Œuf cocotte en Touraine
1j
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55 Min
Craquelins garnis de brouillade aux crevettes
25 min
Rillettes de pétoncle
50 menit
Mille-feuille chocolat-caramel
3h 30min
Verrine pêche, fraise et pesto de menthe
20 min
Tiramisu à la fraise, compotée de rhubarbe
6 godz. 50 min
Pavlova en verrine
14h 30min
Suprême de volaille farci, minigratin dauphinois et poêlée de champignons des bois
1 Std. 15 Min
Koulibiac
1 godz. 35 min
Brioche perdue aux pommes
40 min
Crème brûlée à la cardamome
1h 10 min