
Urządzenia i Akcesoria
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese1 ½ oz
-
yellow onion2 oz
-
unsalted butter divided1 ½ oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)10 oz
-
dry white wine2 oz
-
fresh corn kernels (from approx. 2 ears corn)7 oz
-
vegetable stock (see Tip)25 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ - 1 tsp
-
zucchini sliced into planks (¼ in.)8 oz
-
cherry tomatoes (opcjonalnie)6 oz
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
ground black pepper to season
-
burrata cheese8 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
620.1 kcal /
2594.6 kJ
Białko
23.7 g
Tłuszcz
25.9 g
Węglowodany
71.1 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
13.8 g
Sód
980.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Simply Quick
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Zucchini and Bacon Risotto
35 min
Loaded Potato Soup
30 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Lemon Orzo
40 min
Greek Rice
1 godz. 20 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Parmesan Risotto (TM6)
30 min