
Urządzenia i Akcesoria
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
cheddar cheese in pieces4 oz
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
walnuts, halved1 oz
-
garlic cloves2
-
avocado oil½ oz
-
yellow onions quartered5 oz
-
zucchini in pieces (1 in.)5 oz
-
tomato paste1 tbsp
-
dried thyme½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
chicken stock2 oz
-
kosher salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
bell peppers6
-
ground beef12 oz
-
ground pork12 oz
-
large egg organic, pasture-raised1
-
tomato sauce, canned28 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
470 kcal /
1966 kJ
Białko
40 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Sód
1272 mg