Urządzenia i Akcesoria
Barley and Lentil Radicchio Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
dry lentils3 oz
-
pearl barley3 oz
-
water divided55 oz
-
bacon cut into pieces (¼ in.)7 oz
-
extra virgin olive oil3 oz
-
shallots cut into pieces1 oz
-
thyme leaves only5 sprigs
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice2 oz
-
stone ground mustard1 oz
-
honey½ oz
-
red onions cut into pieces5 oz
-
5 oz rainbow chard, cut into pieces (3 in.)radicchio cored and cut into pieces (3 in.)5 oz
-
parsley leaves½ oz
-
6 oz rainbow chard, cored and cut into pieces (3 in.)radicchio cut into pieces (3 in.)6 oz
-
pomegranate arils/seeds only1
-
slivered almonds8 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
3602 kJ /
861 kcal
Tłuszcz
69 g
Błonnik
13 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hearty Salads
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Barley and Tomato Salad
45 min
Vegetable Pancakes
30 min
Chicken and Farro Harvest Salad
1 godz. 45 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Turmeric Gingerade
10 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min