Urządzenia i Akcesoria
Barley and Lentil Radicchio Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
dry lentils3 oz
-
pearl barley3 oz
-
water divided55 oz
-
bacon cut into pieces (¼ in.)7 oz
-
extra virgin olive oil3 oz
-
shallots cut into pieces1 oz
-
thyme leaves only5 sprigs
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice2 oz
-
stone ground mustard1 oz
-
honey½ oz
-
red onions cut into pieces5 oz
-
5 oz rainbow chard, cut into pieces (3 in.)radicchio cored and cut into pieces (3 in.)5 oz
-
parsley leaves½ oz
-
6 oz rainbow chard, cored and cut into pieces (3 in.)radicchio cut into pieces (3 in.)6 oz
-
pomegranate arils/seeds only1
-
slivered almonds8 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
3602 kJ /
861 kcal
Tłuszcz
69 g
Błonnik
13 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hearty Salads
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Greek Lentils and Rice
40 min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 godz. 25 min
Vegetable Patties
1 godz.
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40 min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
White Bean Soup
2 godz. 45 min