Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
TM6

Coconut Lime Cashew Jasmine Rice

4.5 (18 ocen)

Składniki

  • 2 limes, divided (1 zested and juiced, 1 cut into wedges, to garnish)
  • 10 oz jasmine rice, long grain
  • 3 oz cashews, chopped, plus extra to garnish
  • 14 oz canned coconut milk
  • 1 ½ oz water
  • 2 tsp coconut oil
  • 1 ½ tsp salt, to taste
  • 1 oz coconut oil
    lub 1 oz unsalted butter
  • 3 green onions, thinly sliced (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
959.5 kJ / 229.3 kcal
Białko
4.2 g
Węglowodany
47.3 g
Tłuszcz
2 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Błonnik
0.8 g
Sód
394 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy