Urządzenia i Akcesoria
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
limes divided (1 zested and juiced, 1 cut into wedges, to garnish)2
-
jasmine rice long grain10 oz
-
cashews chopped, plus extra to garnish3 oz
-
canned coconut milk14 oz
-
water1 ½ oz
-
coconut oil2 tsp
-
salt to taste1 ½ tsp
-
1 oz unsalted buttercoconut oil1 oz
-
green onions (opcjonalnie) thinly sliced3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
394 mg
Białko
4.2 g
Kalorie
959.5 kJ /
229.3 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
47.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Quick Refried Beans
20 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.
Waldorf Salad
15 min
Potato Curry Soup
35 min
West African Peanut Soup with Chicken
50 min