Urządzenia i Akcesoria
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
limes divided (1 zested and juiced, 1 cut into wedges, to garnish)2
-
jasmine rice long grain10 oz
-
cashews chopped, plus extra to garnish3 oz
-
canned coconut milk14 oz
-
water1 ½ oz
-
coconut oil2 tsp
-
salt to taste1 ½ tsp
-
1 oz unsalted buttercoconut oil1 oz
-
green onions (opcjonalnie) thinly sliced3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
394 mg
Białko
4.2 g
Kalorie
959.5 kJ /
229.3 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
47.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Refried Beans
20 min
Cranberry Vinaigrette
5 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20 min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 godz. 15 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Spanish Rice
35 min
Fresh Tomatillo Salsa
30 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Tinga de Pollo
40 min