Urządzenia i Akcesoria
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
limes divided (1 zested and juiced, 1 cut into wedges, to garnish)2
-
jasmine rice long grain10 oz
-
cashews chopped, plus extra to garnish3 oz
-
canned coconut milk14 oz
-
water1 ½ oz
-
coconut oil2 tsp
-
salt to taste1 ½ tsp
-
1 oz unsalted buttercoconut oil1 oz
-
green onions (opcjonalnie) thinly sliced3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
394 mg
Białko
4.2 g
Kalorie
959.5 kJ /
229.3 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
47.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20 min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Crispy Saffron Chicken and Rice
2 godz. 5 min
5 Ingredient BBQ Pulled Chicken
15 min
Steak au Poivre
20 min