Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Tabbouleh
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower florets22 oz
-
red bell pepper in pieces (1 in.)4 oz
-
red onion in pieces (1 in.)3 oz
-
tomatoes in pieces (1 in.)8 oz
-
cucumber peeled, in pieces (1 in.)8 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
balsamic vinegar1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves julienned1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
406 kJ /
97 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Ginger Cabbage Slaw
15 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min
Black Bean Dip
5 min
Chopped Asian Salad
20 min
Creamy Broccoli Salad
10 min