Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Tabbouleh
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower florets22 oz
-
red bell pepper in pieces (1 in.)4 oz
-
red onion in pieces (1 in.)3 oz
-
tomatoes in pieces (1 in.)8 oz
-
cucumber peeled, in pieces (1 in.)8 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
balsamic vinegar1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves julienned1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
406 kJ /
97 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Guacamole
5min
Southwest Quinoa
40min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Paleo Banana Blueberry Loaf
1h 15min
Cauliflower with Pea Purée
40min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min