Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Tabbouleh
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower florets22 oz
-
red bell pepper in pieces (1 in.)4 oz
-
red onion in pieces (1 in.)3 oz
-
tomatoes in pieces (1 in.)8 oz
-
cucumber peeled, in pieces (1 in.)8 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
balsamic vinegar1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves julienned1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
406 kJ /
97 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Southwest Quinoa
40 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 godz. 20 min
Cauliflower Steaks
45 min
Apple Wild Rice
50 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
White Bean Salad
5 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min