Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Tabbouleh
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower florets22 oz
-
red bell pepper in pieces (1 in.)4 oz
-
red onion in pieces (1 in.)3 oz
-
tomatoes in pieces (1 in.)8 oz
-
cucumber peeled, in pieces (1 in.)8 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
balsamic vinegar1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves julienned1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
406 kJ /
97 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Southwest Quinoa
40 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Guacamole
5 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Eggplant and Almond Dip
20 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Creamy Broccoli Salad
10 min