
Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Tabbouleh
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower florets22 oz
-
red bell pepper in pieces (1 in.)4 oz
-
red onion in pieces (1 in.)3 oz
-
tomatoes in pieces (1 in.)8 oz
-
cucumber peeled, in pieces (1 in.)8 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
balsamic vinegar1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves julienned1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
97 kcal /
406 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chopped Asian Salad
20 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
White Bean Salad
5 min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Southwest Quinoa
40 min
Creamy Broccoli Salad
10 min