Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Tabbouleh
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower florets22 oz
-
red bell pepper in pieces (1 in.)4 oz
-
red onion in pieces (1 in.)3 oz
-
tomatoes in pieces (1 in.)8 oz
-
cucumber peeled, in pieces (1 in.)8 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
balsamic vinegar1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves julienned1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
406 kJ /
97 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 godz. 10 min
Roasted Red Pepper Aioli
20 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1 godz. 5 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Southwest Quinoa
40 min