Urządzenia i Akcesoria
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
Walnut Arugula Pesto
-
walnuts3 oz
-
vegan Parmesan cheese cut into pieces5 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
baby arugula3 oz
-
fresh baby spinach3 oz
-
lemon juice1 oz
-
salt to taste¼ tsp
Roasted Vegetables
-
red beets peeled and cut into wedges4 ½ oz
-
red onions cut into wedges6 oz
-
butternut squash peeled, cubed (2 in.)10 oz
-
kabocha squash cubed (2 in.)10 oz
-
sweet potatoes peeled and cubed (1 in.)12 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
cabbage sliced (1 in.)15 oz
-
fresh parsley leaves to garnish
-
fresh thyme to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
216.2 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
1728 kJ /
413 kcal
Tłuszcz
31.4 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Southwest Quinoa
40 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Green Shakshuka
40 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min