
Urządzenia i Akcesoria
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
Walnut Arugula Pesto
-
walnuts3 oz
-
vegan Parmesan cheese cut into pieces5 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
baby arugula3 oz
-
fresh baby spinach3 oz
-
lemon juice1 oz
-
salt to taste¼ tsp
Roasted Vegetables
-
red beets peeled and cut into wedges4 ½ oz
-
red onions cut into wedges6 oz
-
butternut squash peeled, cubed (2 in.)10 oz
-
kabocha squash cubed (2 in.)10 oz
-
sweet potatoes peeled and cubed (1 in.)12 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
cabbage sliced (1 in.)15 oz
-
fresh parsley leaves to garnish
-
fresh thyme to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
413 kcal /
1728 kJ
Białko
9.1 g
Tłuszcz
31.4 g
Węglowodany
29 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Sód
216.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Brak ocen
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Pumpkin Chili
50 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Lentil Salad
35 min
Vegetarian Chili
50 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min