Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Walnut Arugula Pesto
- 3 oz walnuts
- 5 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- 3 oz baby arugula
- 3 oz fresh baby spinach
- 1 oz lemon juice
- ¼ tsp salt, to taste
Roasted Vegetables
- 4 ½ oz red beets, peeled and cut into wedges
- 6 oz red onions, cut into wedges
- 10 oz butternut squash, peeled, cubed (2 in.)
- 10 oz kabocha squash, cubed (2 in.)
- 12 oz sweet potatoes, peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 15 oz cabbage, sliced (1 in.)
- fresh parsley leaves, to garnish
- fresh thyme, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1728 kJ / 413 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 31.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 216.2 mg
Alternatywne przepisy
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Keto Stuffed Acorn Squash
1j 20 mnt
Lentil Salad
35 min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Turkey Taco Bowl
1u.
Green Goddess Salad
10min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 dk
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min