Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
16
oz zucchini (approx. 3 medium)
lub 16 oz yellow squash (approx. 2 medium) - ½ oz dried porcini mushrooms
- 6 oz water, divided
- 20 oz fresh mixed mushrooms, (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided
- 3 - 5 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil, plus 1 tbsp to sauté
- 2 tbsp tamari sauce
- grated Parmesan cheese, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 683.3 kJ / 163.3 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 12.4 g
- Tłuszcz
- 11.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 521.8 mg
Alternatywne przepisy
Carrot, Feta and Mint Salad
40 Min
Cauliflower Steaks
45 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 Min
Kale Chips
40 Min
Pumpkin Chili
50 Min
Funky Roasted Veggies
45 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Vegan Cashew Sauté
35 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min