Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Ragu with Zoodles
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
16 oz yellow squash, (approx. 2 medium)zucchini (approx. 3 medium)16 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water divided6 oz
-
fresh mixed mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided20 oz
-
garlic cloves3 - 5
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to sauté1 oz
-
tamari sauce2 tbsp
-
grated Parmesan cheese to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
521.8 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
683.3 kJ /
163.3 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Bean Gremolata
25 min
Southwest Quinoa
40 min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Brak ocen
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min