Mushroom Ragu with Zoodles
TM6

Mushroom Ragu with Zoodles

4.4 (40 ocen)

Składniki

  • 16 oz zucchini (approx. 3 medium)
    lub 16 oz yellow squash (approx. 2 medium)
  • ½ oz dried porcini mushrooms
  • 6 oz water, divided
  • 20 oz fresh mixed mushrooms, (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided
  • 3 - 5 garlic cloves
  • 1 oz extra virgin olive oil, plus 1 tbsp to sauté
  • 2 tbsp tamari sauce
  • grated Parmesan cheese, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
683.3 kJ / 163.3 kcal
Białko
7.2 g
Węglowodany
12.4 g
Tłuszcz
11.2 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Błonnik
3.1 g
Sód
521.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy