
Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Ragu with Zoodles
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
zucchini (approx. 3 medium)16 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water divided6 oz
-
fresh mixed mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided20 oz
-
garlic cloves3 - 5
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to sauté1 oz
-
tamari sauce2 tbsp
-
grated Parmesan cheese to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
163.3 kcal /
683.3 kJ
Białko
7.2 g
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
12.4 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Sód
521.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Green Shakshuka
40 min
Lentil Salad
35 min
Carrot, Feta and Mint Salad
40 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Southwest Quinoa
40 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min