Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Ragu with Zoodles
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
16 oz yellow squash, (approx. 2 medium)zucchini (approx. 3 medium)16 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water divided6 oz
-
fresh mixed mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided20 oz
-
garlic cloves3 - 5
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to sauté1 oz
-
tamari sauce2 tbsp
-
grated Parmesan cheese to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
521.8 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
683.3 kJ /
163.3 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1 godz. 10 min
Southwest Quinoa
40 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 godz. 25 min
Cauliflower Steaks
45 min
Lentil Salad
35 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Green Bean Gremolata
25 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min