Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Ragu with Zoodles
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
16 oz yellow squash, (approx. 2 medium)zucchini (approx. 3 medium)16 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water divided6 oz
-
fresh mixed mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided20 oz
-
garlic cloves3 - 5
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to sauté1 oz
-
tamari sauce2 tbsp
-
grated Parmesan cheese to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
521.8 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
683.3 kJ /
163.3 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Green Shakshuka
40 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Vegetarian Chili
50 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Turkey Taco Bowl
1 godz.