Urządzenia i Akcesoria
Farro Risotto with Rosemary Chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
dried porcini mushrooms2 - 3
Poaching Chicken
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
rosemary leaves only1 sprig
-
salt½ tsp
-
lemon1
-
chicken breast, skinless, boneless16 oz
-
water35 oz
Risotto
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves3
-
rosemary leaves only, plus extra to garnish1 sprig
-
unsalted butter cubed, divided1 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
farro9 oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
chicken stock16 oz
-
salt½ tsp
-
kale stems removed, cut into strips (½ in.), (approx. 1 bunch)4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
942 mg
Białko
27 g
Kalorie
1720 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower Gratin
55 min
Lemon Risotto
30 min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Meatballs with Romesco Sauce
1 godz. 40 min
Lentil Salad
35 min
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50 min