
Urządzenia i Akcesoria
Farro Risotto with Rosemary Chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
dried porcini mushrooms2 - 3
Poaching Chicken
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
rosemary leaves only1 sprig
-
salt½ tsp
-
lemon1
-
chicken breast, skinless, boneless16 oz
-
water35 oz
Risotto
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves3
-
rosemary leaves only, plus extra to garnish1 sprig
-
unsalted butter cubed, divided1 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
farro9 oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
chicken stock16 oz
-
salt½ tsp
-
kale stems removed, cut into strips (½ in.), (approx. 1 bunch)4 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
411 kcal /
1720 kJ
Białko
27 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
42 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
942 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Mushroom and Sausage Stew with Barley
45 Min
Turmeric Dressing
10 Min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 Min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 Std. 20 Min
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
1 Std.
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40 Min
Chickpea Ratatouille
1 Std.
Greek Stuffed Chicken
1 Std. 35 Min
Sausage and Lentil Stew
1 Std. 15 Min
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1 Std. 45 Min
Mediterranean Farro Salad
1 Std. 35 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 Std. 5 Min