Farro Risotto with Rosemary Chicken
TM6 TM5

Farro Risotto with Rosemary Chicken

4.0 (21 ocen)

Składniki

  • 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 2 - 3 dried porcini mushrooms

Poaching Chicken

  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 1 sprig rosemary, leaves only
  • ½ tsp salt
  • 1 lemon
  • 16 oz chicken breast, skinless, boneless
  • 35 oz water

Risotto

  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • 3 garlic cloves
  • 1 sprig rosemary, leaves only, plus extra to garnish
  • 1 ½ oz unsalted butter, cubed, divided
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 9 oz farro
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 16 oz chicken stock
  • ½ tsp salt
  • 4 oz kale, stems removed, cut into strips (½ in.), (approx. 1 bunch)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1720 kJ / 411 kcal
Białko
27 g
Węglowodany
42 g
Tłuszcz
14 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
2 g
Sód
942 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy