
Urządzenia i Akcesoria
Risotto with Broccolini
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
shallots in pieces2 oz
-
unsalted butter divided2 oz
-
salt divided, to taste½ tsp
-
sun-dried tomatoes, in oil undrained, julienned4 oz
-
fresh broccolini in florets (2 in.)8 oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)11 oz
-
dry white wine2 oz
-
water29 oz
-
vegetable stock paste (see Tip)1 heaping tsp
-
toasted pine nuts to garnish4 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
484 kcal /
2025 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
52 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
394 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1 godz.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Kabocha Sage Risotto
40 min
Cornbread Pie
1 godz. 25 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min