Risotto with Broccolini
TM6 TM5

Risotto with Broccolini

4.4 (37 ocen)

Składniki

  • 2 oz Parmesan cheese, in pieces
  • 2 garlic cloves
  • 2 oz shallots, in pieces
  • 2 oz unsalted butter, divided
  • ½ tsp salt, divided, to taste
  • 4 oz sun-dried tomatoes, in oil, undrained, julienned
  • 8 oz fresh broccolini, in florets (2 in.)
  • 11 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
  • 2 oz dry white wine
  • 29 oz water
  • 1 heaping tsp vegetable stock paste (see Tip)
    lub 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste
  • 4 oz toasted pine nuts, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2025 kJ / 484 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
52 g
Tłuszcz
26 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Błonnik
5 g
Sód
394 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy