Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 oz shallots, in pieces
- 2 oz unsalted butter, divided
- ½ tsp salt, divided, to taste
- 4 oz sun-dried tomatoes, in oil, undrained, julienned
- 8 oz fresh broccolini, in florets (2 in.)
- 11 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 2 oz dry white wine
- 29 oz water
-
1
heaping tsp vegetable stock paste (see Tip)
lub 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste - 4 oz toasted pine nuts, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2025 kJ / 484 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 394 mg
Alternatywne przepisy
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1h 30 min
Mushroom Risotto
30min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Root Vegetable Gratin
1h 25 min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Kabocha Sage Risotto
40min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Lemon Risotto
30min