Urządzenia i Akcesoria
Risotto with Broccolini
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
shallots in pieces2 oz
-
unsalted butter divided2 oz
-
salt divided, to taste, plus extra to season½ tsp
-
sun-dried tomatoes, in oil undrained, julienned4 oz
-
fresh broccolini in florets (2 in.)8 oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)11 oz
-
dry white wine2 oz
-
water29 oz
-
1 heaping tsp homemade vegetable stock paste, (see Tip)vegetable stock paste (see Tip)1 heaping tsp
-
toasted pine nuts to garnish4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
394 mg
Białko
12 g
Kalorie
2025 kJ /
484 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Lentil Loaf
1 godz. 10 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Mushroom Risotto
30 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Black Beans
30 min