Vellutata di cavolo cappuccio rosso

Vellutata di cavolo cappuccio rosso

4.2 220 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di scalogno a pezzi (2-3 cm)
    30 g
  • di cavolo rosso a pezzi, + q.b. per guarnire
    500 g
  • di acqua
    600 g
  • di dado per brodo vegetale Bimby
    1 cucchiaio
  • di pepe macinato fresco
    1 pizzico
  • di panna da cucina
    50 g
  • di succo di limone, spremuto fresco
    15 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 138.5 kcal / 579.3 kJ
Białko 3.2 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 4.6 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 8.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...