Vellutata di cavolo cappuccio rosso

Vellutata di cavolo cappuccio rosso

4.3 250 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di scalogno a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di cavolo rosso a pezzi, + q.b. per guarnire
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale Bimby
  • 50 g di panna da cucina
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco
  • 15 g di succo di limone, spremuto fresco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 8.3 mg
Białko 3.2 g
Kalorie 579.3 kJ / 138.5 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 4.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...