Vellutata agli spinaci

Vellutata agli spinaci

3.1 30 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla a metà
    50 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di patata pelata e a pezzi
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di spinaci freschi lavati e asciugati
    400 g
  • di acqua
    500 g
  • di sale
    8 g
  • di yogurt bianco naturale
    150 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 136 kcal / 569.3 kJ
Białko 5.8 g
Tłuszcz 7.6 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 910.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...