Vellutata di fagioli borlotti

Vellutata di fagioli borlotti

4.6 35 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • di pancetta affumicata o dolce, a cubetti
    50 g
  • di cipolla dorata a pezzi
    100 g
  • di carota pelata e a pezzi
    50 g
  • di porro a pezzi
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di acqua
    800 g
  • di fagioli borlotti surgelati
    300 g
  • di dado per brodo vegetale
    15 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 130.5 kcal / 546.3 kJ
Białko 5.6 g
Tłuszcz 7.7 g
Węglowodany 10.2 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Sód 254.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...