Involtini di verza e maiale

Involtini di verza e maiale

4.4 45 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
5 porzioni

Składniki

  • di pane raffermo
    40 g
  • di latte
    40 g
  • di verza
    10 foglie
  • di acqua
    700 g
  • burro q.b.
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    120 g
  • di mortadella a pezzi
    100 g
  • di carne trita di maiale
    350 g
  • uovo
    1
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 299.2 kcal / 1251.8 kJ
Białko 28.1 g
Tłuszcz 18.5 g
Węglowodany 5.9 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 10.3 g
Sód 494.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...