Involtini di verza e maiale

Involtini di verza e maiale

4.3 47 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
5 porzioni

Składniki

  • 40 g di pane raffermo
  • 40 g di latte
  • 10 foglie di verza
  • 700 g di acqua
  • burro q.b.
  • 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 100 g di mortadella a pezzi
  • 350 g di carne trita di maiale
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 494.6 mg
Białko 28.1 g
Kalorie 1251.8 kJ / 299.2 kcal
Tłuszcz 18.5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 10.3 g
Węglowodany 5.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...