Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 400 g di farro integrale
- 10 - 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 400 - 800 g di acqua + q.b. per ammollo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 730 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cottura del farro perlato
35 min
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55 min
Cottura dei ceci
11 godz.
Cottura del riso a chicco lungo
35 min
Cottura del riso basmati
35 min
Insalata di orzo
40 min
Riso integrale con peperoni insaporiti (Modalità Cuoci riso)
1h
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30 min
Polpette di miglio con crema di fave
2h
Farina di farro
10min
Insalata di riso integrale vegetariana (Cuoci uova)
35 min
Cottura del miglio
45 min