Cottura del farro integrale

Cottura del farro integrale

4.5 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 40 min
5 porzioni

Składniki

  • 200 - 400 g di farro integrale
  • 10 - 20 g olio extravergine di oliva
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 400 - 800 g di acqua + q.b. per ammollo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 730 mg
Białko 13 g
Kalorie 1234 kJ / 295 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...