Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di cipolla a pezzi
- 70 g di gambo di sedano a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 600 g di carne trita di coniglio
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 300 g di brodo di carne
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di pasta fresca, tipo tagliatelle
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2522.3 kJ / 602.8 kcal
- Białko
- 42.7 g
- Węglowodany
- 61.5 g
- Tłuszcz
- 21.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 256.5 mg
Alternatywne przepisy
Paella veloce
40min
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2 Std. 30 Min
Dado di pollo senza sale
50min
Zabaione con crumble di frutta secca
1小时
Barrette frozen pistacchio, pesche e lamponi
5h 10min
Asparagi fritti con salsa olandese
1小时
Millefoglie di patate e polpo (TM6)
40min
Tonno di coniglio
48u.
Ragù di carne e verdurine
30min
Bigoli con ragù di anatra
2 Std.
Pappardelle al ragù di cinghiale
2 Std.
Dado per brodo vegetale senza sale
40min