Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze zielonego groszku (200-500 g)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
200 g
Składniki
-
500 g wody
-
200 - 500 g zielonego groszku, mrożonego, uprzednio rozmrożonego200 - 500 g zielonego groszku, świeżego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
2 mg
Białko
7 g
Kalorie
405 kJ /
97 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie na parze cukinii (550-800 g)
30 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze zielonego groszku (600 g)
25 min
Gotowanie na parze szpinaku (500 g)
15 min
Gotowanie na parze papryk (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 min