GOTOWANIE NA PARZE

20 Przepisów

Podstawowe przepisy, dzięki którym zaoszczędzisz czas. W zależności od ilości składników warzywa są gotowane w koszyczku lub w przystawce Varoma. Ugotowane na parze warzywa to niskokaloryczny, pełen wartości odżywczych składnik wielu dań, a także doskonały sposób na rozszerzanie diety małych dzieci metodą BLW.

Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)

Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)

5.0

30min

Gotowanie na parze młodych marchewek (650-1200 g)

Gotowanie na parze młodych marchewek (650-1200 g)

5.0

35min

Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)

Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)

5.0

35min

Gotowanie na parze młodych ziemniaków (700-1200 g)

Gotowanie na parze młodych ziemniaków (700-1200 g)

4.8

45min

Gotowanie na parze kalafiora (300 g)

Gotowanie na parze kalafiora (300 g)

4.7

20min

Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)

Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)

5.0

30min

Gotowanie na parze brokułu (250 g)

Gotowanie na parze brokułu (250 g)

5.0

15min

Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)

Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)

5.0

25min

Gotowanie na parze papryki (100-300 g)

Gotowanie na parze papryki (100-300 g)

3.0

15min

Gotowanie na parze papryk (350-800 g)

Gotowanie na parze papryk (350-800 g)

5.0

25min

Gotowanie na parze zielonego groszku (200-500 g)

Gotowanie na parze zielonego groszku (200-500 g)

5.0

20min

Gotowanie na parze zielonego groszku (600 g)

Gotowanie na parze zielonego groszku (600 g)

5.0

25min

Gotowanie na parze pora (200-400 g)

Gotowanie na parze pora (200-400 g)

3.0

25min

Gotowanie na parze pora (450-800 g)

Gotowanie na parze pora (450-800 g)

3.0

30min

Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)

Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)

4.0

25min

Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)

Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)

4.6

25min

Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)

Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)

4.6

20min

Gotowanie na parze cukinii (550-800 g)

Gotowanie na parze cukinii (550-800 g)

5.0

30min

Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)

Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)

4.9

25min

Gotowanie na parze szpinaku (500 g)

Gotowanie na parze szpinaku (500 g)

5.0

15min