Gotowanie na parze papryk (350-800 g)

Gotowanie na parze papryk (350-800 g)

4.8 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
350 g

Składniki

  • wody
    500 g
  • papryk różnokolorowych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w 1-2 cm paski
    350 - 800 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 22 kcal / 94 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 3 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...