Urządzenia i Akcesoria
Southern-style pork and bean casserole
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters½
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
pork tenderloin all visible fat removed and cut into pieces (2 cm)130 g
-
diced bacon80 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
ground smoked paprika1 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
canned chopped tomatoes200 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained150 g
-
canned kidney beans rinsed and drained150 g
-
tomato paste1 tbsp
-
English mustard1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
water100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 tbsp
-
natural yoghurt to serve2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
690.8 mg
Białko
30.4 g
Kalorie
2236.8 kJ /
534.6 kcal
Tłuszcz
29.9 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
37.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Chicken cacciatore
50 min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1 godz. 50 min
Lamb stew with couscous
2 godz. 10 min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Chorizo and chicken pasta
50 min