Urządzenia i Akcesoria
Chorizo and chicken pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
skinless chicken breast fillets cut into strips (approx. 5 x 2 cm)700 g
-
chorizo sausage (approx. 2), cut into slices (5 mm)250 g
-
olive oil20 g
-
brown onion (approx.150 g), cut into halves1
-
garlic cloves3
-
long red chillies deseeded if preferred1 - 2
-
red capsicum (approx. 90 g), deseeded and cut into pieces½
-
carrot (approx. 160 g), cut into pieces1
-
zucchini cut into pieces150 g
-
tomato paste90 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
shell pasta180 g
-
water200 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
red wine90 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
992.5 mg
Białko
39 g
Kalorie
1705 kJ /
406 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Chicken and cashews
55 min
Easy satay chicken
40 min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Chicken pesto pasta
30 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Sticky sesame chicken
40 min
Apricot chicken risotto
30 min
Sausage ragu with orecchiette
1 godz.