Urządzenia i Akcesoria
Chorizo and chicken pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
skinless chicken breast fillets cut into strips (approx. 5 x 2 cm)700 g
-
chorizo sausage (approx. 2), cut into slices (5 mm)250 g
-
olive oil20 g
-
brown onion (approx.150 g), cut into halves1
-
garlic cloves3
-
long red chillies deseeded if preferred1 - 2
-
red capsicum (approx. 90 g), deseeded and cut into pieces½
-
carrot (approx. 160 g), cut into pieces1
-
zucchini cut into pieces150 g
-
tomato paste90 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
shell pasta180 g
-
water200 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
red wine90 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
992.5 mg
Białko
39 g
Kalorie
1705 kJ /
406 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and cashews
55min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Beef stroganoff
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Lasagne bolognese
2h 30min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Chicken and pesto risoni
35min
Beef ragu
1h 25min
Chicken pesto pasta
30min
Apricot chicken risotto
30min