
Urządzenia i Akcesoria
Chorizo and chicken pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
skinless chicken breast fillets cut into strips (approx. 5 x 2 cm)700 g
-
chorizo sausage (approx. 2), cut into slices (5 mm)250 g
-
olive oil20 g
-
brown onion (approx.150 g), cut into halves1
-
garlic cloves3
-
long red chillies deseeded if preferred1 - 2
-
red capsicum (approx. 90 g), deseeded and cut into pieces½
-
carrot (approx. 160 g), cut into pieces1
-
zucchini cut into pieces150 g
-
tomato paste90 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
shell pasta180 g
-
water200 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
red wine90 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
406 kcal /
1705 kJ
Białko
39 g
Tłuszcz
13.3 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Sód
992.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken and cashews
55 min
Easy satay chicken
40 min
Shepherd's pie
55 min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Sausage ragu with orecchiette
1 godz.
Sticky sesame chicken
40 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Apricot chicken risotto
30 min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min